CLUBKLEDING

Vrijwilligersbeleid VV Ophemert

WAAR MOET JE ZELF VOOR ZORGEN?

Warme kleding om in te trainen, scheenbeschermers, voetbalschoenen en niet te vergeten de witte voetbalsokken! Mocht er onverhoopt iets fout gaan met je voetbalschoenen, dan hebben we schoenen voor je te leen in de kantine.

Zin om te voetballen?

Kinderen kunnen in principe vanaf 4 jaar aangemeld worden. Je mag een paar keer komen proeftrainen, daarna volgt de plaatsing in een team in overleg met de trainers.

Heb je de afgelopen 5 jaar bij een andere vereniging gevoetbald, dan moet je een overschrijving aanvragen (zie verderop).

Vul het inschrijfformulier volledig en goed leesbaar in en lever dit in bij de ledenadministratie, per post of per mail.
Vergeet ook niet de Privacy Verklaring te lezen. Bij de eerste training moet door het lid of ouder/verzorger de schriftelijke toestemming gegeven worden.