Lees hier de verscherpte maatregelen en beperkingen welke vanaf 29 september gelden. Uiteraard houden wij ons aan de corona maatregelen en volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de KNVB.

Bij onze vereniging vragen wij je:

Als je klachten hebt, thuis te blijven en je te laten testen.
Je te houden aan de coronamaatregelen gesteld door het RIVM
& uiteraard 1,5m afstand te houden.
Handen te desinfecteren bij binnenkomst van het sportpark.
De kantine is gesloten.
Publiek & bezoekers zijn niet toegestaan.
Ouders van thuisspelende teams mogen de wedstrijd niet bekijken.
De kleedkamers zijn gesloten.
Kom omgekleed naar onze vereniging.
Bij uitwedstrijden van jeugd t/m 17 jaar vallen de ‘chauffeurs’ onder begeleiding. Zij vallen niet onder toeschouwers en mogen bij de wedstrijd blijven & de wedstrijd kijken.
Bij samen reizen en niet tot hetzelfde huishouden behoren adviseren wij vanaf 13 jaar mondkapjes te gebruiken.
Trainers/ leiders deze ‘regels’ kenbaar te maken in zijn/ haar team, en zorg te dragen dat een ieder zich aan deze regels houdt.

Op deze manier hopen wij met elkaar de spreiding van het coronavirus te kunnen beperken.

Voor vragen/ onduidelijkheden: info@vvophemert.nl