1e elftal

Tassen Aggreko B.V. www.aggreko.nl

Trainingstijden

Twee keer per week

Het 1e elftal van V.V. Ophemert traint twee keer per week. Op dinsdag en donderdag van 20:00 – 21:30.

Wedstrijdtijden

Zondag

Het 1e elftal van V.V. Ophemert speelt wedstrijden meestal op zondag om 14:30. Voor de actuele tijden kunt u altijd hier kijken.

Zin om te voetballen?

Kinderen kunnen in principe vanaf 4 jaar aangemeld worden. Je mag een paar keer komen proeftrainen, daarna volgt de plaatsing in een team in overleg met de trainers.

Heb je de afgelopen 5 jaar bij een andere vereniging gevoetbald, dan moet je een overschrijving aanvragen (zie verderop).

Vul het inschrijfformulier volledig en goed leesbaar in en lever dit in bij de ledenadministratie, per post of per mail.
Vergeet ook niet de Privacy Verklaring
 te lezen. Bij de eerste training moet door het lid of ouder/verzorger de schriftelijke toestemming gegeven worden.