sponsors

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

VERENIGINGSP0NSORS

Verenigingssponsors zijn onze belangrijkste sponsors. Sponsors die al jaren betrokken zijn bij de vereniging. In een  combinatie van de verschillende sponsorvormen; reclameborden, tenues, giften, een sponsorbal en ondersteuning bij het onderhoud van het sportpark.

KLEDINGSPONSORS

Bij V.V.Ophemert zijn we zuinig op onze sponsors en dus zuinig op de gesponsorde teamkleding. Na aanschaf wordt een set altijd eerst 2 jaar ingezet en daarna kan het nog meerdere jaren door andere teams gebruikt worden.